Harmittaa

Runoilija William Brochure

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei liikaa, sopivasti, mieluummin vaikka liian vähän.
 

Mikä hitto tästä oikeen puuttuu
kun kaikki on kuosissa
ja silti joku vaan juilii
ei saa millään selkoo et mikä on vikana
onko yleensäkään mitään vikaa
vai onko vian puute just se ongelma

Tää jurppii jo ties kuinka monetta viikkoa
ärsyttää
niinku roska silmässä
tätä vaan ei saa huuhdeltua
ei edes liuottimilla

Olis vaikka käsi poikki
tai kallo halki
niin olis selkee vika
ja selkee hoito
buranaa ja viikko saikkua

Vittuilen kavereille
Tiuskin läheisille
ja pienimmätkin asiat pilaa päivän
ja pikkuhiljaa olen järjestänyt niin paljon ongelmia
että niitten ratkominen ehkä saa tän menemään ohi

Selite: 
Kosminen taustavitutus. Ihminen kai vaan on tyytymätön olotilaansa...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot