sä oot se mitä mä haluan

Runoilija survivor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä oot just se mitä mä haluan,
sä valloitat mun sydämen
punaposkilla, ruskeilla silmilläsi,
ja kihartuvalla tukallasi.
mä rakastan sua just tollasena
kun sä olet,
mut mä tiedän et sä oot melkein mahdoton saada.
koska sä oot niin suosittu,
kaikki diggaa sua.
voisinpa mä olla sun rakas,
mut mä oon aika varma ettei siitä
tule ikinä mitään.
Mutta mä jatkan unelmoimista.

Selite: 
ihanan söpis miehelle tehty tää<3
Kategoria: 
 

Kommentit

unelmointi on hauskaa. Kiva runo tehty aiheesta.

 

Käyttäjän kaikki runot