Petetty

Runoilija survivor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna minulle aikaa,
aikaa unohtaa sen
mitä teit minulle.
Voin antaa anteeksi,
annakin.
Mutta unohtaa en voi,
en näin pian.
siitä on vielä
liian vähän aikaa.

Mutta lupaa,
ettet enää
ikinä,
tee minulle niin.
Koska jos teet,
en ikinä voi
antaa sinulle enää anteeksi.

Nytkin sattui liikaa,
se mitä teit.
mutta minä selviän,
rakkauteni sinua kohtaan
saa minut antamaan anteeksi.
vielä tämän kerran,
viimeisen kerran.

Selite: 
pettäminen sattuu..
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin paljon. varsinkin viimeiset kaksi riviä sai tunteet pintaan. kunpa kaikki aina antaisivatkin anteeksi ja selviäisivät pettämisestä..

 

Käyttäjän kaikki runot