Aallot

Runoilija Gweniver

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aaltojen lyödessä rantaan
kastellessaan varpaani
palaan ajassa taaksepäin

Aikaan, jolloin kaikki oli toisin
Aikaan, jolloin saatoin istua samalla kalliolla
ilman nykyisiä ongelmia
Ongelmat keräytyvät hartioilleni
yhä uudelleen

Kylmä aalto löytää varpaani
vesi on kylmää, mutta siihen tottuu
Aallot ovat niin kauniita
Ne edustavat katoavasta ikuisuutta

Yhä uudelleen merestä kohoaa aalto
joka kuitenkin katoaa

Yhä uudelleen maailmaan syntyy lapsi
joka kuitenkin
jossakin vaiheessa
katoaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot