Nimetön

Runoilija Gweniver

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänä aamuna avatessani huoneeni oven,
Äitini oli ensimmäinen näkemäni ihminen.
Minä en muista muuta,
Äidin vain.

Ruostunut avain lukossa,
Unohdin sen.
No, isä korjaa.
Onneksi.

Kerroinko jo parhaan ystäväni nimen?
Eveliina.
Runotaiteilijaksi häntä tituleerataan.
Toivotan hänelle onnea uralle.
Onneksi olkoon.
Onni myötä.

Ihana ihminen kanssani kahvilla,
Hyvän musiikin soidessa.
Muistutan häntä, että lauantaina on juhlat.
Isot juhlat.
Sukujuhlat.
Inhoan sukujuhlia.
Siemailet vain kahviasi.
Tiedän.
Äidin vuoksi.

Kai huomasit, että tämä runo kertoo ihmisistä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot