Nimetön

Runoilija Gweniver

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä maalasin maailman mustaksi
Kaikki kulkivat käsikädessä
Omenaan osui
Amorin ammus
Unelmissani.

Todellisuus taivaissa
valheet vallitsevat
Ystävät ympärillä
Hädässä Helvetissä.

Löydät levottoman leopardin
Pilkatun
Sisaret sulkivat suunsa
Sulkeutuivat sisäänpäin

Elämä ennusti
"Ilman iloa ihminen itkee"
Nainen naimisissa
Jaloissaan jellonat
"Rakastan."

Selite: 
Tämä ei ole enää runo, vaan ajatusten purkamista. Kirjaimilla leikittelyä.
Kategoria: 
 

Kommentit

kovin kaunis.
jännä.
IHANA !

( kiitos arvostelusta ja onnittelustasi, olit ensimmäinen täällä onnittelija ;D )

Todellakin ihmeellistä :o olen sanaton.
"Löydät levottoman leopardin
Pilkatun
Sisaret sulkivat suunsa
Sulkeutuivat sisäänpäin"
Mielettömän upeaa oivaltamista, täytyy todella hallita suomen kieli ja omat ajatuksensa. Vau.

 

Käyttäjän kaikki runot