Nimetön

Runoilija Gweniver

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valvon yöt vuoksesi,
matkustan minne tahansa takiasi,
hyppään sillalta koskeen, jos niin tahdot.

Mitä tahansa.
Olet minulle tärkein
ja rakkain.

Olen hiljaa vuoksesi,
tai sanon mitä tahansa takiasi,
hyppään lentokoneesta ilman laskuvarjoa, jos niin tahdot.

Koeta ymmärtää.

Olet minulle tärkein
ja rakkain.

Koeta ymmärtää.

Mitä tahansa vuoksesi.

Koeta ymmärtää.

Mitä tahansa takiasi.

Koeta ymmärtää.

Mitä tahansa, jos tahdot.

Koeta vihdoin ymmärtää.

Kuolisin vuoksesi...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot