Nimetön

Runoilija Gweniver

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Talviruusun auetessa
vieno tuoksu täyttää ympäristön
Leppoisa talvinen tuuli puhaltaa
yhä ylemmäs
näkee enemmän.

Pieni rusakko tulee salaa paikalle
näykkäisee hieman terälehteä.
Mikä onkaan sen elämäntie?

Sen voi katkaista mikä vain -
jos et osaa odottaa yllätystä kulman takaa

Rusakko nostaa päätään
ajattelee
Mikä se oli?
Oli mikä oli, se meni.

Selite: 
Löytyi joku vuoden vanha raapustus, joka on muistaakseni tehty musiikkitiedon tunnilla niin, että joku klassinen sävellys soi taustalla ja sen tuomien tunnelmien mukaan olen kirjoittanut tämän.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot