21o82oo9,

Runoilija lilleputti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

meillä on X kpl aikaa. on X kpl aikaa meillä. X meillä kpl aikaa on. kpl meillä on aikaa X. aikaa on X meillä kpl. NO ON ON.
 

matka rymisee allani
kai haluan vain kertoa
etten menetä mitään, jos
vähän arvailen

täällä poltetaan tupakkaa
väleissä
viipurin vaijetessa.

minä lähdin palatakseni
palasin jäädäkseni jotta
voisin taas
lähteä

soudan meren halki jotta
voisin tulla
junalla takaisin

kertoakseni etten
valehdellutkaan kun kerran sanoin:

etten menetä mitään.

Selite: 
sananen runosta: moskova.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot