1.1o.2oo9

Runoilija lilleputti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

meillä on X kpl aikaa. on X kpl aikaa meillä. X meillä kpl aikaa on. kpl meillä on aikaa X. aikaa on X meillä kpl. NO ON ON.
 

olen saanut nimen
koruiksi punottuja rakkaudenosoituksia
kaulallani, kuopissa

olen saanut tien, asfaltin tomun ja
pieniä kiviä varpaiden väliin

olen saanut sateen ja ropisevat lakanat
hikisiä öitä
olen saanut paljon enemmän

purkillisen. purkkitolkulla empatiaa
lyöntejä luureilta, mustelman värisen taivaan
isoveljen esimerkilliset ensimmäiset kokeilut

jään koukkuun

olen saanut
olen ottanut
olen antanut
olen menettänyt muutaman liikaa

olen tähdenlento ja käsien ulottuvilla
osoittelevat heittelevät viskoen
kiskovat pimeisiin raitiovaunuihin
kauniin kaupungin ja hellän lipsuvan
saippuasta ihon

olen itkevä puissa
naurava muiden huulilla

olen katoava metroasemille.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

olen menettänyt muutaman liikaa .

tästä pidän, hieno ja kaunis ja ihanakin vielä.

ja tulit mieleen. muistin sen jonkun illan. tai yötähän se jo oli. oli hyviä keskusteluja.

 

Käyttäjän kaikki runot