en vaadi mitään

Runoilija Magenta

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If someone else comes, I'd just sit here listening to the drums.
 

sanot ettet tunne mua
näen susta ettet haluaiskaan

helpompi näin et sattumalta tavataan
hotelleissa baareissa aina kaukana ja salaa
en voi sua kotiinikaan tuoda sullakin
liikaa mistä joutuisi luopumaan

tarpeeksi humalassa
kerrot sun todelliset tunteet
siis tässä mä olen ja odotan iltaa
annan sun ensin vähän rentoutua
rohkaistua ja tulla lähemmäs

puistoon päästyä selitän mun uskonnosta, tähdistä
ja avaruudesta, seuraavalla kerralla et muista sanakaan
naulitsevat haukansilmät täynnä suuria unelmia

puristanko kädestä en haluasi puhua totta
yksinkertaista mutta
haluan vain nähdä sut onnellisena

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot