Ankkuroidun tähän

Runoilija Magenta

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If someone else comes, I'd just sit here listening to the drums.
 

Ankkuroidun tähän
ja uskon sen tekevän hyvää.

Kun sää sallii,
menen mukana,
ei ole menettävää.

Rakennan sataman.

Vesitiiviit ovet, ikkunat,
Tarkistan vielä: ovet, ikkunat, kiinni.
sukelluspuvun vetoketjun
varmistan.

Ankkuroidun tähän
ja uskon sen tekevän hyvää.
Piilossa merisairaat,
pinnalla päältä kävellään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot