ei siitä saa kosketusta

Runoilija Magenta

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If someone else comes, I'd just sit here listening to the drums.
 

kaikki tahtoo olla suuria muusikoita
huipullakin tuulee ja osa varisee pois oksilta
ei kukaan väittänyt et olis reilua

aika paljon liian myöhäistä ja niin kauhean sekavaa
pitäisi saada kiinni jostain mut kesä sekoittaa pään vaikka sitä kuinka pitelisi kainalossaan

vähän voisi härmätä ja hämmentää ohikulkijoita
ettei ne olis sitä samaa massaa vaan vois joskus koskettaa

kun alkaa pelottaa syksy
nyt jo lämpö karkaa varaston alle
et jos ei saanut sittenkään kaikkea irti

mitä ikinä pitikin
pitikö mitään, ei pitänyt käydä näin ainakaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot