wach how I treat you

Runoilija Magenta

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

If someone else comes, I'd just sit here listening to the drums.
 

saanhan minäkin olla hetken sekava

rakastihan Sidkin Nancya
kunnes

haittaako jos ajatuksissani saatan sinut labyrintin mutkaan
valehtelen väärän tien ulos

katson mielissäni mutta jos mielessäni vain nauran

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa sekavuutta! <3

Menee suosikeihin,
juuri mun makuuni. ^^

Ihanaa sekavuutta! <3

Menee suosikeihin,
juuri mun makuuni. ^^

 

Käyttäjän kaikki runot