Nimetön

Runoilija 85199bed473111335dc0386871aa74cb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2004
Viimeksi paikalla: 20.6.2018 14:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Pieni tytön tylleröinen.."
 

minä tahdon
olla sinulle
se
kenet sinä tahdot,
kenet sinä ansaitset

minä tahdon
antaa sinulle
sen
mitä sinä tahdot,
mitä sinä ansaitset

minä tahdon
taata sinulle
ne kaikkein
arvokkaimmat

- onnen ja rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana :)

Ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot