Koksuseni,

Runoilija 85199bed473111335dc0386871aa74cb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2004
Viimeksi paikalla: 20.6.2018 14:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Pieni tytön tylleröinen.."
 

Tulisitko kotiin
jos tietäisit
mikä sinua
täällä odottaa?

tiskaamattomat tiskit
pohjaan palanut ruoka
sijaamaton vuode
pesemättömät pyykit

Tulisitko?

en ole taaskaan imuroinut

Avaisitko oven
tähän kaaokseen
ja kutsuisit tätä kodiksi?

Tulisitko minun luokseni?
Ottaisit syliisi,
silittäisit hiuksiani,
sanoisit

"senkin hupsu"

Tulisitko minun vuokseni?



Olisitko minun mieheni?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hih, miten kiva. Tietenkin hän tulis ;) kun rakastaa!

 

Käyttäjän kaikki runot