Nimetön

Runoilija 85199bed473111335dc0386871aa74cb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2004
Viimeksi paikalla: 20.6.2018 14:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Pieni tytön tylleröinen.."
 

kuuleeko sinun
sydämesi
kuinka minun
sieluni huutaa

kuuletko kuinka
mielessäni raivoaa
myrsky
jota en voi yksin
laannuttaa

on liian iso ikävä sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo. Tykkään tälläisistä runoista joista voi löytää itsensä.

Tuttua tunnetta. Ei sitä juuri paremmin voisi kuvata. Pidin kovasti.

kaunis runo. Tykkään tälläisistä runoista joista voi löytää itsensä.

Tuttua tunnetta. Ei sitä juuri paremmin voisi kuvata. Pidin kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot