Nimetön

Runoilija 85199bed473111335dc0386871aa74cb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2004
Viimeksi paikalla: 20.6.2018 14:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Pieni tytön tylleröinen.."
 

Olen nähnyt silmieni värin
väärin
jo monta monta vuotta

eivät ne olekaan vihreät,
ne ovat kirkkaan siniset.

kuinka voinkin olla näin
naiivi
luotin jälleen vääriin ihmisiin

totuuden piilotitte hyvin
nyt on hyvä nauraa hyväuskoiselle

näytitte oikeat kasvonne
valheen
jota minulle syötitte

osaan minäkin yllättää
olen vahvempi ilman teitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahva runo

Vahvuutta selviytyä eteenpäin pettymyksistä huolimatta.

 

Käyttäjän kaikki runot