tuntematon

Runoilija *UnWritten*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ja kädestänikin pidit kiini vain siksi, että voisit päästää sen kohta menemään.. ‘cause every wasted day Becomes a wasted chance..
 

Sanat lentelivät viiltäen kuin hiekkamyrsky hioen kaiken säilymättömän altaan.

Yksi sana tuhansista ja jäljellä ei ollut muuta kuin molemmin puoleinen tietämättömyys.

Hiekka sokaisi silmämme.

Kyyneleet olivat hiekkaa,
joka raastoi sydämeeni asti.

Sokea ei löydä vastauksia katsomalla.

Yön viimeisinä tunteina sydämeeni pisti.

Kesä.

Aamulla kun heräsin minulla oli kylmä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot