Kadoksissa

Runoilija *UnWritten*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ja kädestänikin pidit kiini vain siksi, että voisit päästää sen kohta menemään.. ‘cause every wasted day Becomes a wasted chance..
 

Iltaisin tyttö miettii syytä jaksaa herätä aamulla.
Aamuisin tyttö yrittää keksiä syytä olla heräämättä.

Syytön.

Muut jaksavat töniä luovuttanutta eteenpäin.
-jonnekin .. ehkä syvemmälle tyhjään..

Näin he kieltävät kuka tyttö oikeasti on.
..kuka..?
-kysymys, johon ei löydy vastausta.

Epätoivon täyttämä kyynel.

Minne se kaikki katosi?

Ei kukaan ollut huomanut,
kun tyttö leikkiessään astui rantakiven ohi ja putosi veteen.
-pudotus ei loppunut koskaan..

Elämässä ei pysty kelata taaksepäin, varsinkaan kun filmi on jäänyt solmuun.

Tyttö hajosi.

Kumpa kyyneleet eivät polttaisi näin paljon...

Selite: 
emt.. (?) tällästä :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Kosketti paljon.
Voisin itkee.
KAUNIS <3
Suosikit -->

Ooh. Kaunis. Omalaatuinen. Tuli surullinen olo. En oikein osaa sanoa mitään.
Suosikkeihin menee ehdottomasti. :D

surullinen runo kyllä se filmi menee vielä eteenkinpäin, kunhan jaksat uskoa!

todella surullinen ja liikuttava... tsemppiä tytölle!:)

 

Käyttäjän kaikki runot