Onneksi on joku, jota ikävöidä.

Runoilija *UnWritten*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ja kädestänikin pidit kiini vain siksi, että voisit päästää sen kohta menemään.. ‘cause every wasted day Becomes a wasted chance..
 

Lämmin tuoksusi haihtui hiuksistani kevättuulen mukana, mikä lähdöllään vapautti tilaa lupaa kysymättömälle ikävälle.

Vaihtokauppa, jota en hallinnut.

Kumpa ikäväkin tekisi niin kuin kadonnut tuoksusi.

Toinen vaihtokauppa, johon minulla ei ollut vahvuutta vaikuttaa.

En halua ikävöidä Sinua, viimein kun minulla on Sinut.

Kesä tulee ja lämmittää, silti sen tullessa teet lisää tilaa hyiselle ikävälleni.

Ethän jätä kesääni kylmäksi, sillä Sinä vain saat minut lämpenemään.

Olet aurinkoni, Rakastan Sinua.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot