Arkiromantiikkaa

Runoilija Merivuokko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaipaisin helliä sanoja ja ruusuja työpäivän jälkeen.
Rakkauden tunnustuksia, jotta tietäisin, että välität.
Muuten murehdin, ettet minua rakastakaan.
Mutta kuitenkin kun asiaa oikein mietin,
huomaan, että sinähän välität.
Teet minulle aamupalan kun nukun aamulla pitkään,
annat suukon lähtiessäsi töihin,
silität hiuksiani ohi kulkiessasi
ja otat minut syliin pitkän päivän jälkeen.
Huomaan, etten tarvitse helliä sanoja kertomaan, että sinä välität.
Tiedän sen tavasta, jolla kosketat minua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pienet asiat sopusoinnun tekee, ne vain vilistävät niin pieninä ohi, ettei aina huomaa. Onneksi olet saanut niitä paidanhelmasta kiinni.. :)

sitä parhaimmillaan vaikka sitä ei aina huomaakkaan <3

Juuri näin! Niitä rakkauden tekoja pitää tosiaan opetella löytämään. Kiitos ja onnellista syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot