Nimetön

Runoilija MuZina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2004
Viimeksi paikalla: 11.7.2020 16:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin pieni pelinappula pelilaudalla.
Siirrellään vaan eikä kuitenkaa mitää
hyvää aina tapahdu.
Siitä ei tuu mitään hyvää eikä
onnellist loppuu, aikanaan ehkä. Ehkä.

Samat kasvot joka päivä edessäs näät,
eikö se kerros elämästäs jotakin?

Yksinkertast, ei ikinä mitään uutta.
Pitäs jo jotain lääkettä ottaa.
Jotain vahvempaa kuin burana,
ei miedompaa, tehdään elämästä
vähän hienompaa.
Sekavampaa, mut parempaa.

Eihän tää tästä enempää vois parantua,
mut sentään mull on rakas johon turvautua.

Selite: 
mmhy. anteeksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
MuZina pelko 6.5.2006 2 Runo
MuZina 10kk takanamme. 4.3.2006 0 Runo
MuZina Nimetön 1.11.2005 3 Runo
MuZina ottaisitko? 22.10.2005 0 Runo
MuZina Nimetön 27.7.2005 0 Runo
MuZina HAAVANI. 15.7.2005 0 Runo
MuZina Nimetön 22.6.2005 0 Runo
MuZina Veitsi ja vereni. 24.5.2005 0 Runo
MuZina Nimetön 17.5.2005 0 Runo
MuZina Valehtelija. 29.4.2005 0 Runo