Nimetön

Runoilija MuZina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2004
Viimeksi paikalla: 11.7.2020 16:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Monesti mietin niitä kauniita kesäpäiviä,
ihania muistoja sinusta ja meistä.
Kuinka onnellinen silloin olin.

Vain sinä,
sait hymyni huulilleni.
Vain sinä,
osasit olla minulle se tuki kun sitä eniten tarvitsin.
Vain sinä,
sait varpaani kipeiksi kun kurkotin huulillesi.
Sait minut vaan niin onnelliseksi,
en olisi voinut tietää paremmasta.

Mutta tekosi ja sanasi saivat minut aina
vaan murehtimaan.
Viikkoon sinua ei näkynyt.

Et ollut keittiössä kahvilla kanssani.
Et sängylläni makaamassa.
Et yht'äkkiä ollutkaan kanssani.

Vain sinä,
sait hymyni hiipumaan tuulessa.
Vain sinä,
sait minut murehtimaan tulevaa.
Vain sinä,
sait minulle sen tuskaisen ikävän sydämeeni.

Kaipauksen katseeseeni.
Saat minut huutamaan yössä.

Ja vain sinua, vain sinua haluan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
MuZina pelko 6.5.2006 2 Runo
MuZina 10kk takanamme. 4.3.2006 0 Runo
MuZina Nimetön 1.11.2005 3 Runo
MuZina ottaisitko? 22.10.2005 0 Runo
MuZina Nimetön 27.7.2005 0 Runo
MuZina HAAVANI. 15.7.2005 0 Runo
MuZina Nimetön 22.6.2005 0 Runo
MuZina Veitsi ja vereni. 24.5.2005 0 Runo
MuZina Nimetön 17.5.2005 0 Runo
MuZina Valehtelija. 29.4.2005 0 Runo