Nimetön

Runoilija lonely-heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2004
Viimeksi paikalla: 6.10.2015 22:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.12.1989

"muistot elää ikuisesti.."
 

Jokainen aamu kun avaan silmäni,
näen sinut
ja maailma näyttää täydellisyytensä.

Katseesi,
elekielesi,
sanasi
ja kaikki tekemäsi,
kaikki kertovat rakkaudestasi.

Teet minut maailman onnellisimmaksi.

Sanotaan, että rakkaus tekee heikoksi,
minut se tekee vahvaksi,
saa minut rakentamaan maailmaa pelkäämättä,
tehdä siitä sinulle yhtä kauniin kuin sinä teet siitä minulle.

Rakastan sinua niin paljon,
ettei sen kertomiseen ole tarpeeksi sanoja,
mutta kaikki mitä teen,
teen rakentaakseni maailmaa meille,

meille rakas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kolahti. Sanoitit tunteeni. Kiitos siitä.
Kaunista ja aitoa kerrontaa.
Onnea.

aitoa hienoa rakkautta pidän

 

Käyttäjän kaikki runot