Nimetön

Runoilija lonely-heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2004
Viimeksi paikalla: 6.10.2015 22:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.12.1989

"muistot elää ikuisesti.."
 

Kulta,
ota minut syliisi,
hukuta suudelmiisi,

kerro kuinka paljon minua rakastat.

Avaa portti sydämeesi,
tahdon tietää ja jakaa kaiken kanssasi.

Voisin olla koko elämäni vierelläsi,
sillä sinä olet minulle koko maailmani.

Uskallathan ottaa sen askeleen kanssani,
uskallathan yrittää, älä pelkää,
minä en katoa viereltäsi mihinkään.

"Rakastan sinua"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot