Nimetön

Runoilija lonely-heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2004
Viimeksi paikalla: 6.10.2015 22:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.12.1989

"muistot elää ikuisesti.."
 

Huomaan taas ajattelevani sinua,
kuinka tosissani oikeasti kaipaan sinua.

Hymysi herätti taas sen tunteen,
sen lämmön sisimmässäni
ja katseesi kertoo sanoja,
joita et vieläkään uskalla ääneen sanoa.

Kaipaan kosketustasi,
kaipaan läheisyyttäsi,
kaipaan sinua joka todella voisit olla kaikkeni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot