carpe diem

Runoilija Tiituli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On kuin kuolema, kulkis kannoilla joka ainoon askeleen. On kuin kuolema, kulkis varjona aina sinne minne meen...
 

Joka vuosi huomaat sen mitä et ole tehnyt.
Joka kuukausi lasket päiviä seuraavaan.
Joka viikko odotat vain sen kolmea viimeistä päivää.
Joka päivä Odotat iltaa.
Joka tunti uneksit mahdottomista.
Joka minuutti odotat jotain mitä et edes tiedä.
Joka sekuntti uskot löytäväsi itsesi, mutta turhaan.
Jo on aika puhkoa nuo haavekuplat ja alkaa elämään sitä vuotta, sitä päivää ja sitä sekunttia , jota on tarkoituskin.
Jos vain haaveilet ja elät tulevaisuudessa, hyvin äkkiä huomaat jopa monien vuosien pyyhkäisseen ohi niin lujaa, että et saa niitä enää kiinni.
Tartu hetkeen~carpe diem... vielä kun se on mahdollista

Selite: 
Huomasin sen itsekin. Kannattaa tosiaan tehdä se niin pian kuin mahdollista. ;D
Kategoria: 
 

Kommentit

Poimi hetki - Tartu hetkeen.
Hieno ajatus ja hieno runo.

(...pikkasen vain häiritsi kirjoitusvirhe,
latinankielellä carpe diem )

...vähän hassua kun ei pysty poistamaan tuota mun edellistä kommenttia, kirjoitusvirheestä...
Edelleen Hieno runo ! :))

 

Käyttäjän kaikki runot