Luonnonlapsi - Paha lapsi!

Runoilija Puff Wowbagger

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

!
 

Ketä kiinnostaa,
Puolustaa maailmaa,
Tämä on minun maa,
Antakaa minulle valta!

Eläimiä on muutenkin liikaa,
ja energiasta huutava pula
Joten mitä väliä, jos ydinjätteet aavikolle tai järven pohjaan rahdataan,
Ketä sellainen muka vaivaa?

Luonnonlapsi!
PAHA LAPSI!

Sinä kapinen vätys, sinä luonnon asianajaja,
Saat perääsi verenhimoiset koirani!
Pistää sinut halki, poikki ja pinoon
Repii sadoiksi suikaleiksi!

Ei väliä maailman puhtaudella
Kunhan vaan rahaa tililleni virtaa
Otsonikerros hapertukoon
Minä istun aarteeni päällä hamaan loppuun saakka

Kasvakoon rauhassa ylimääräistä raajaa,
Kolmella kädellä on tehokkaampi tuottaa
Ja viidellä silmällä paremmin näkee!

Selite: 
Justiin. Tämä on vielä hieman lastenkengissä, parantelen vielä, ja luultavasti tästä tulee jotain biisin tapaista. Kertoo siitä kun öljysheikit ei piittaa siitä, että niitten toiminta nakertaa maapalloa koko ajan. Näin on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Viimeinen säkeistö se oli, joka tässä eniten iski, vaikka eipä alussakaan tylsää tullut lukiessa. Luonnosta kaiken irtiottavassa ja ylituotantoisessa yhteiskunnassa entistä tehokkaammat ja tuottavammat ratkaisut ovat aina tarpeen, ja mikäs niitä paremmin edistäisikään kuin kolme kättä ja viisi silmää. Voipi olla, että nuo ruumiinosat viittavaat ihan ihmiskehoon, mutta teollistuvalla maapallolla ne voisivat olla koneenosia.
Tehokkaasti käytät huutomerkkejä korostamaan tärkeäksi katsomiasi säkeitä. Huudahduksina ne toimivat voimakkaammin, anti-anarkistisina kapitalismin ja teknologian uhkauksina.
Luonnonsuojelustahan oikeasti olisi hyötyä, jos vain useampi ihminen siihen keskittyisi, joten tavallaan tässä on käännetty asiat päälaelleen. Luonnon lapset on leimattu laista piittamattomiksi kettutytöiksi, jollaisia ihmiset tosin voivat joskus ollakin.
Ihan kaikesta en samaa mieltä sisällön kanssa ole, vaan onpahan silti mainio runo kaikessa aggressiivisuudessaan. Erottuu edukseen sivuston hattaraisten ja vaaleanpunaisten rakkaudentunnustusten joukosta.

Tämä on hurjan hupaisa! :D
Vaikkakin vakavasta aiheesta. Mutta hymyilemään vinosti silti laittoi.
Rakentavaa palautetta en saa tästä saa irti,
mutta pidän erityisesti tuosta viimeisestä säkeestä,
kun se menee niin yli jo.
(biisin tästä voisi saada)

Halveksunta ja inho luultavasti näkyi suht selkeästi kasvoiltani kun tätä luin, jotku ne vaan on ääliöitä..
Vika kappale iski kunnolla, muutenkin pidin, hyökkäävä asenne oli hienosti tehty, sai tunteet kunnolla pintaan. Otsikko pisti lukemaan, hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot