Vätys.

Runoilija Puff Wowbagger

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

!
 

Se on ihme tyyppi,
ei kanna vastuuta mistään.
Ei häntä kiinnosta juttusi,
ei suuri tietämyksesi arkisista asioistasi.
Mieluummin yksin vaeltaa,
Kun joukon mukana laahaa.

Hän silmään pistää kadulla.
Kuriton tukka ja samat vaatteet.
Päivästä toiseen.
Ja samat ihmiset kauhistelee.

Eikö se ajattele muita?
Pyöriikö maailmansa vain oman navan ympäri?
Kuka tuollaista pystyy hyväksymään?

Hänellä on mielipiteitä omia,
Ei kopioi niitä lehtien palstoilta,
Kuten monet muut ikäluokkansa toverit.

Haistattaa pitkät kaikille,
Poliitikoille,
Yhteiskunnalle,
Päättäjille
ja Suurille Salkkuherroille

Hän on outo olio,
Kerrassaan kumma pakkaus,
Ja näin meidän kesken,
Ihailtava persoona.

Selite: 
Rough. Tämmöinen onneton yhteiskunnallinen pohjasakka-kertomus. Kaikkia jotka uskaltavat olla erilaisia, vihataan, mutta myös kunnioitetaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot