vankilana aivot

Runoilija Puff Wowbagger

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

!
 

Vaikka aivoni ovat vankila
katseeni kahleissa
elämä hulluutta ilman tarkoitusta

minä elän
ja tahdon elää

sillä minulla on musta puku
jokapäiväinen leipä
ja sen myötä kaikki

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot