Tasaanen Rakkaus

Runoilija Kuun Poika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 9:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Laaja valikoima sanoja, helpottaa ihmistä ilmaisemaan tunteensa :)
 

Jos rakkaus olis pohojanmaa,
rakkaus olis tasaanen lairasta laitahan.

Silti mä latoohin kompuroosin,
ja rääkyysin rakkauren laajalla lakeurella.

Selite: 
Hiukan murretta :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Jep:-))) Osu ja uppos,suosikoin!

Aivan mainio! :)

Aivan ihana toi sun rakkautes !!

Huvitti, mitähän siel ladossa tapahtuis...? =)

Mukavaa lukee runojas. Pitäsköhän miun viäntää savoks? =)

Hih, tosi hauska, mutta toisaalta vakavakin paikka, rräkkyä.

Jess!!! Ja toinen mahtava heti perään..

Hauska ja piristävä runo!

Ei esteittä kuljeta elämän tiellä, eikä rakkaudessa ruhjeitta =) Ihannaa ku murtteella vejettään runosivvuillaki! Tässä neljässä rivissä paljon totuuksia. Onnea sinulle tänään toivotan!

tämä sai minut nauramaan :D onpa ihana olla hyvällä tuulella :)

Kiehtova pohojammaavertaus.
Rakkaus kuin pellot.

Hyvin ajatusrikas, murre korostaa sanomaa.
Onnistunut kokonaisuus kyllä. :)

Oi vitsi, ihana! En yleensä tykkää murteella kirjotetusta tekstistä, sitä on jotenkin niin raskas lukea. Vaikka itekin Pohjanmaalta olen. Mutta tämä on kerrassaa ihastuttava! Menee kyllä suosikkeihin! :)

Minä ensin etsin *tykkää*-nappulaa
ja sitten vasta tajusin olevani täällä lukemassa:)
Mutta siis joo, TYKKÄÄN!

 

Käyttäjän kaikki runot