Pääsiäinen*

Runoilija Kuun Poika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 9:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Laaja valikoima sanoja, helpottaa ihmistä ilmaisemaan tunteensa :)
 

Olet astiassa vihreässä ruohikossa,

olet keltaisten tipujen kainalossa.

Olet mämmiä rukiille maistuvaa,

olet höyhenien maalattua maailmaa.

Kosketat väreilläs hiukan kuin kesä jo ois,

elät kevättä hetken ja häivyt taas pois.

Selite: 
Kaikille Hyvää Pääsiäistä 07
Kategoria: 
 

Kommentit

Mämmin makuinen runosi toi Pääsiäisen.
Hyvää sellaista sinullekin.

 

Käyttäjän kaikki runot