Kaksi tanssivaa kuuta

Runoilija Euforia

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.8.2010
Viimeksi paikalla: 27.9.2023 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"

  Olmmoš gal lea áhpi
  Das ii geahči lea

                "


  ~ Kiitos kaikille kommenteista!
 

silmäluomet painuu alas
suupielet kohti maatuvaa maailmankaikkeutta
kädet kohti auringon hylkäämää tähtitaivasta

kaksi kuuta tähtien keskellä
tanssii loisteessa toistensa
toinen sinulle, toinen minulle

maistan avaruuden loputtoman maun
tunnen kuinka olet siellä
ja tanssit hymyillen
keskellä kirkkaan tähtipeitteen

Selite: 
i miss you
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

toinen säe on upein.
kaunis runo kaiken kaikkiaan.

Kiitos..runostasi.Mietin sitä vieläkin.

Hieno, kaipausta herättävä runo.. Pidän! :)

 

Käyttäjän kaikki runot