Valkoinen höyry

Runoilija Euforia

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.8.2010
Viimeksi paikalla: 27.9.2023 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"

  Olmmoš gal lea áhpi
  Das ii geahči lea

                "


  ~ Kiitos kaikille kommenteista!
 

Jäätynyt maa
Pienet laihat jalat
Sen päällä

Varovasti ettei
Astu harhaan ja
Uppoa valkoiseen kylmään

Hiukan jo vilustunut
Laihoilla pienillä käsillä
Kurkottaa höyryävää teekuppia

Mutta joku toinen ehti ensin
Ja vielä kehtasi heittää
Höyryävän lumihankeen

Lumi sulaa ja esiin astuu
Karu hauras maa

Olen höyryä
Mitätön

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen, mutta kaunis :)

 

Käyttäjän kaikki runot