Nimetön

Runoilija Varjolilja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Arka metsäkauris, joka aluksi on hyvin varuillaan, mutta sitten huomaa että on turvallista tulla luoksesi, kiintyy sinuun lopulta niin paljon ettei enää haluaisi lähteä luotasi pois.

Ja kun sinä menet, se on jälleen peloissaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot