Jompikumpi

Runoilija kottarainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kun se on valmis sen tietää, se enää hetken voi kestää.
On toisinaan onnea vaikeeta sietää."
 
Sinä palasit

Pitkä odotus vaihtui
itsestäänselvyyden
tunteeseen, kaksin
olemisen kipuiluun
ja ihmetykseen
oliko tässä kaikki


Ihmetys tukahtuu 
hiljaisuuteen,
sanomattomiin lauseisiin
ja odottaa ohimenevää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan koskettavalla tavalla kuvailtu, ollaan rauhassa <3
Kiitos
Ovela runo jättää ajatuksen selviytymiselle tai jatkolle tulevalle uudistukselle 
Kiitoksia
Tyylikästä ja koskettavaa!
Kiitokset!
 

Käyttäjän kaikki runot