Tuki ja turva

Runoilija kottarainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kun se on valmis sen tietää, se enää hetken voi kestää.
On toisinaan onnea vaikeeta sietää."
 
Minä rakastan sinua.

Sen yksinkertaisemmaksi se ei muutu.

Se on liki yhtä yksinkertaista, kuin tämä suhde -
etenee vääjäämättä päivän kerrallaan kohti uutta.

Tasapaksusti. Turvallisesti. Tahdotusti.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, kunhan vain kaikille osapuolille jää hyvä mieli <3
Eikä liioista kyynelistä kastu poskien pieli <3
 

Käyttäjän kaikki runot