Rakastetulle

Runoilija Bluehorse

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2014
Viimeksi paikalla: 19.12.2017 2:43

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Salaa katson kaunista siluettettiasi,
hämärtyvässä illassa
Liikut suloisesti,
saat kiihtymään
Tiedät että houkutat ,
pelkällä olemuksella ,
hymyllä,
kuumalla katseella , saat
minut viehättymään
Kuljet pehmeästi kuin kissa,
sulavin liikkein
melikuvieni kukkuloille
Näytät minulle
henkeäsalpaavat maisemat
Uhkeat rintasi pystyssä
houkuttavat eroottiseen kosketteluun
Saat tuntemaan
hurmion
Illuusion hetkestä sisälläsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sensuellia kaunista kerrontaa...

 

Käyttäjän kaikki runot