Elokuu mökillä

Runoilija Bluehorse

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2014
Viimeksi paikalla: 19.12.2017 2:43

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun rantalaiturilla kuutamossa
Elokuun kostean kuuma iltatuuli hivelee
silkinpehmeästi ihoa
kuin ihosi minua vasten

Saunan piipusta nousee savu ja
odotus ihanista löylyistä
sieraimissa tuoksuu jo tuore vihta

punainen aurinko horisontissa
ilta putoaa lämpöiseen hämärään
jota takan hiillos valaisee

Karhuntalja odottaa takan loisteessa
kahta rakastunutta
kuumaa elokuun yötä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot