Enkelin silmät

Runoilija Bluehorse

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2014
Viimeksi paikalla: 19.12.2017 2:43

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän tuli salaa , yllättäen
katsoi vain kerran silmiini
melkein hukuin
Hänen silmänsä lauloivat minulle
lumoavasti
Vapisin ja jäin kiinni
noihin tähtisilmiin
Hän ei kysellyt mitään
hän otti ja vei
enkelin siiville kanssaan
vapauteen
elämään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

samaistuin, mutta paljastui mustaksi enkeliksi.

Todella kaunis! Personifikaatio neljännessä säkeessä toimii hyvin. Oikein kiva, yksi lempirunoistani täällä!

 

Käyttäjän kaikki runot