Roopelle

Runoilija Miniskidi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä murehdi eilistä, Elä huomista!
 

Sinulle kaiken annan..
Kaiken mitä vain saan..
Sen kaiken joka sydämmestäni pursuaa..
Sydämmeni sinulle omistettu on..
..Jos sinä et sitä halkaise..
Anna minulle mahdollisuus rakastaa..
Silloin rakastan sinua.. Ja sinä minua.
Älä jätä!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot