Piano tyttö

Runoilija Miniskidi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä murehdi eilistä, Elä huomista!
 

Lapsi, yksin pimeässä huoneessansa soittaa vain.
Pianon ääni kantautuu kauas, jonnekkin toiseen maailmaan..
Surun laulua hän soittelee vaan..
Ei koskaa saa takaisin mennyttä aikaa.
Viellä silloin..
Hän istui pojan vieressä..
suudellen häntä ja puhuvan lempeästi..
nykyään.. joka ilta voi kuulla hänen soittavan..
hän soittaa, hän soittaa saadakseen menneen ajan takaisin..
Hän tekisi oikein..
Mutta ei hän sitä koskaan saa..
Ei ikinä..>

Selite: 
Minun entinen nicini oli minsku153 mutta en pääse sillä sisään.. joten älkää luulko että matkin jotakin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kommentoin äsken tätä runoasi minsku153 -nimimerkille, mutta sitten huomasin tekstin jossa sanoit, että olet sama ihminen kuin minsku153 ja että et pääse enää sillä nimimerkillä sisään, niin ajattelin sitten pistää kommentin myös tänne. :) Kannattaa muuten varmaan ottaa yhteyttä ylläpitoon siitä nimimerkkijutusta, he ehkä voivat vaikka poistaa minsku153:n?

Runosta siis:
Runon jakaminen säkeisiin voisi saada ulkoasusta selkeämmän ja tuoda runon sanoman paremmin esiin. Muista, että runon asettelu antaa runosta sen ensimmäisen kuvan: jos näkee runon, joka on kirjoitettu suoraan pötköön pisteistä ja pilkuista välittämättä, ei sitä tee mieli lukea. Tässä on sentään jaksotus, hyvä niin, mutta joitain lauseita voisit pätkäistä ja jatkaa seuraavalta riviltä. Jatkuva ".." saa runon näyttämään vähän hätiköidyltä ja huolimattomalta.
Itse sisältö on hyvä, mutta muista myös oikeinkirjoitus! Pianotyttö kirjoitetaa yhteen, ei erikseen. Puhuvan pitäisi olla puhuen lauseen aiempien sanojen takia. Et voi sanoa, että "hän istui pojan vieressä suudellen häntä ja puhuvan lempeästi". Vielä kirjoitetaan yhdellä ällällä, ei siis "viellä". Ja en ymmärrä, miksi lauseessa "hän tekisi oikein" on konditionaali. Näyttäisi paremmin, jos runossa lukisi yksinkertaisesti "hän tekee oikein". Ja koko lause on vähän turha tuossa välissä. Saa ihmeettelemään, mitä tekee oikein, ja mitä haluaa? Runon merkitys vähän sumenee.

Mutta pienillä korjailuilla tästä saa upean kokonaisuuden! :)

Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot