Asiat päätäni vaivaa

Runoilija Miniskidi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä murehdi eilistä, Elä huomista!
 

En kestä enään! En jaksa enään!
Kaikki aina yrittävät päästä sisään pääni
Haluan itseeni luottaa ja sydäntäni kuunnella
Vaikka se vaikeaa olisikin

Yritän liikaa pyrkiä täydellisyyteen
Tarvitsen huoneen jossa ajatella
Se kaikuu päässäni
Se kaikuu päässäni
Ei ole helppoa ajatella ei

En ole ikinä sydäntäni kuunnellut
Olisiko jo nyt aika?
Aika aloittaa alusta?
Ystäviä kuunnella?
Kyllä, nyt minä sen teen!

Selite: 
Noo.. ei oo mtn sanottavaa :P
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot