Haave..

Runoilija Miniskidi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä murehdi eilistä, Elä huomista!
 

Katson kuinka viimeinen aurinko laskee
Katson kuinka viimeinen kuu nousee
Katson kuinka viimeiset tähdet nousevat öiselle taivaalle
Ja maailmassa on vain enään me kaksi
Taistelemme hengestämme
Haaveilen paremmista päivistä
Ei Jumalakaan enään tähän auttaa voisi
Etsin reittiä
Mutta minne?
En sitä tiedä Ehkä parempaan päivään Vaiko parempaan elämään?
Mutta
En tiedä teenkö kaiken sinun kanssasi?
Vai tulevatko mustat Enkelit sinut hakemaan minulta?
Haaveilen paremmista päivistä kanssasi Ja koko maailman
Ei se toteutua voi jos emme yhdessä yritä
Uskaltaudutko luottamaan minuun?
Haaveiliaan...

Selite: 
Jotenkin niin pulpahti päähän...
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhdyn edelliseen. runon sisältö oli ihan hyvä, ainoastaan kirjoitusvirheet häiritsivät.
Erityisesti pidin näistä kolmesta viimeisestä lauseesta :)

''Ei se toteutua voi jos emme yhdessä yritä..
Uskaltaudutko luottamaan minuun..?
Haaveiliaan.. ''

 

Käyttäjän kaikki runot