Yellow

Runoilija Cruentus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Wanna get my only own falling star....
 

- Olen tehnyt elämässä paljon hyvää ja paljon pahaa,
Olen myös tehnyt hyviä ja huonoja päätöksiä,
Mutta en muuttaisi kuitenkaan mitään mitä olen tehnyt.

- Olen todella tyytyväinen elämääni tälläisenä kuin se on,
Vaikka siihen mahtuu paljon tunteita ja tuoksuja,
Minun elämääni ei onneksi kukaan muu omista.

- Häpeän tiettyjä asioita ja niistä arvet syvät sisälläni ovat,
Kannan niitä koko elämäni läpi, kuitenkin pää pystyssä,
Koska tiedän että rakkaani pitävät minusta tälläisenä kuin olen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli hyvä runo.Eikös siinä laulussakin lauleta että päivääkään en vaihtaisi pois.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Cruentus Mystica 1.10.2012 1 Runo
Cruentus Melankolia 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Raksu 8.9.2012 1 Runo
Cruentus Yellow 8.9.2012 1 Runo
Cruentus Ace 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Tulisesti 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Sisukas 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Sirpale 25.8.2012 0 Runo
Cruentus Sisqo 4.7.2012 0 Runo
Cruentus Nostalgia 18.5.2012 1 Runo