Sisukas

Runoilija Cruentus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Wanna get my only own falling star....
 

- Monta kiloo niskan taakkana kaike maailma roskaa,
Mut ei se mua lyyhistä taikka kasaan painaa voi,
Oon nii sisukas et jaksan vaik juosta se painona kui kauas tahdon.

- Vaikka maailman juuret koittais mua kompastella taikka kaataa,
En vois ikään kaatua koska osaan niit väistellä ja yli hyppiä,
Suota edessä, ei se mua pysäyttää voi, koska siitä juosta yli vaa voin.

- Hidasteita paljon vastaan tulee, aitoja isoja tai pitkiä,
Joko niistä yli kiipeän taikka ne kierrän olkoon kui pitkiä,
Ei mua voi mikää hidastaa, koska rakastan elää tätä elämää.

- Jos kotiin olisi kilometrejä hurjia, juosta ne loppuun jaksaisin,
Mun jalat ei koskaan väsy koska päämäärään haluan päästä,
Jalat olisi kuin höyhenet, suorastaan keveästi lentäisin vaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Cruentus Mystica 1.10.2012 1 Runo
Cruentus Melankolia 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Raksu 8.9.2012 1 Runo
Cruentus Yellow 8.9.2012 1 Runo
Cruentus Ace 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Tulisesti 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Sisukas 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Sirpale 25.8.2012 0 Runo
Cruentus Sisqo 4.7.2012 0 Runo
Cruentus Nostalgia 18.5.2012 1 Runo