Raksu

Runoilija Cruentus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Wanna get my only own falling star....
 

- Se tunne kun seisotaan keskellä kaato sadetta kahdestaan,
Siinä sitte ollaan kiedoututtu toisiimme ja ihaillaan toisiimme,
Pitkillä suudelmilla lämmitetään toisiimme ja ihastutaan.

- Se tunne kun ollaan selällään nummella ilta hämärällä,
Tuijotetaan tähtii ja ihaillaan niitte keskeistä kauneutta,
Sit tajuun että sie oot se mun kirkkain tähti taivaalla.

- Se tunne kun vietetään aikaa mökillä niemen käressä,
Katon sua ku oot vaan mun iso huppari pääl ja hymyilet mulle vaa,
Auringonlaskun valo suhun hohtaa, näytät nii hyvält et haluun sut syliin ottaa,
Sit vaan otat mua kädestä kii ja mennään rantaan, kietoudut muhun ja suudellaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva runo tämäkin,ihanaa kesäromantiikkaa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Cruentus Mystica 1.10.2012 1 Runo
Cruentus Melankolia 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Raksu 8.9.2012 1 Runo
Cruentus Yellow 8.9.2012 1 Runo
Cruentus Ace 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Tulisesti 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Sisukas 8.9.2012 0 Runo
Cruentus Sirpale 25.8.2012 0 Runo
Cruentus Sisqo 4.7.2012 0 Runo
Cruentus Nostalgia 18.5.2012 1 Runo