Haaveet [tai jtn]

Runoilija lovely90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..Pysyvä on pyhää ja kauneinta, tatuoituna kehoon kuvia ja lauseita.. -Kymppilinja-Ohikiitävää-
 

Haaveet lentää taas pitkin
taivasta lintujen lailla.

Haaveet jotka tulee aina jäämään
vain haaveiksi.

Haaveet siitä loputtomasta
rakkausdesta ja hellyydestä,
jonka haluaisin vielä kokea,

mutta en voi,
koska en voi antaa enää
sydäntäni särjettäväksi.

Selite: 
yöllä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis jakoskettava runo..

Rakkaus satuttaa,mutta kun se on tullakseen,se tulee,ei sitä kannata paeta
vaikka pelkääkin särkyvänsä uudelleen.

anteeksi mä selitän taas jotain ihmeellisyyksiä..
mutta hienoja runoja sulla :)

 

Käyttäjän kaikki runot