Kyynel

Runoilija lovely90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..Pysyvä on pyhää ja kauneinta, tatuoituna kehoon kuvia ja lauseita.. -Kymppilinja-Ohikiitävää-
 

Mä itken.
Itken itkemistäni,
enkä saa sitä loppumaan.
Kyneleet vain tulee.
En pysty estämään sitä,
vaikka kuinka haluisin.

Mä en tunne mitään.
Tunnen vain poskillani valuvat kyyneleet.
En edes ajattele mitään mikä saisi mut itkemään.

Mutta vain jostain syystä mä itken.
Itkenkö ikävääni?!
En.
Entäs menetettyä rakkauttani?!
En.
En itke minkään tietoisen asian takia.

Mutta silti kyyneleet vain tulevat silmiini,
valuen sitten poskiani pitkin alas.

Yritän alkaa nukkumaan,
koska kyyneleet turruttavat silmäni.

Pitkän ajan päästä nukahdan tai siis vaivun uneen.
Kyynel virtaiseen uneen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toisto on kruunaus kyynelille.

 

Käyttäjän kaikki runot